Bilar 3-helikopter i miniatyr i turkos, grå och orange
Miniatyrhelikopter från filmen Bilar 3
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Miniatyrhelikopter från filmen Bilar 3

255,8 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För barn som älskar att leka med karaktärerna från filmen Bilar 3 finns här den blå Dinoco-helikoptern i miniatyr. Leksaken är tillverkad av robust metall. Bladen kan vridas så att det ser ut som om den flyger. Det är en bra presentidé till barn när julen närmar sig.

Miniatyrhelikoptern från filmen Bilar 3 är en vacker, mycket detaljerad leksak. Den är perfekt för barn som älskar Cars-filmerna och helikoptrar. Leksaken är mycket välbyggd och slitstark, vilket gör den perfekt för barn som gillar att leka med leksaker i damm och stötar.

Dinoco blå helikopter

Den blå helikoptern från filmen Bilar 3 är en mycket fin leksak. Bladen är infällbara så att de inte går sönder när du eller ditt barn lägger leksaken i en bärkasse. En fantastisk miniatyr att leka med när som helst, var som helst.
Den här vackra helikoptern är en exakt kopia av den som visas i filmen Bilar 3. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har massor av funktioner, som blinkande lampor och realistiskt ljud. Den har också en fjärrkontroll för enkel användning. Den här leksaken blir ett utmärkt tillskott till din samling av miniatyrbilar eller Cars-leksaker.

Bilar 3-helikopter i miniatyr i turkos, grå och orange

Konstruerad med kvalitetsmaterial

Miniatyrhelikoptern från filmen Bilar 3 är en leksak som kommer att glädja fans av den berömda Disney Pixar-serien.
Den här lilla helikoptern är inspirerad av karaktären Dusty, en av nykomlingarna i den tredje delen av sagan. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet för att garantera lång livslängd och maximal hållbarhet. Miniatyrhelikoptern är utrustad med en roterande propeller som snurrar i hög hastighet för att ge intrycket av att den flyger.
Designdetaljerna är imponerande, med klara färger och realistisk grafik som påminner om Dustys utseende i filmen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.