Engelska läskort för spädbarn i blått med vita kort med djurmotiv
Kort för att lära sig engelska för spädbarn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Kort för att lära sig engelska för spädbarn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår samling av engelska kort för bebisar. De finns i en rad olika teman, t.ex. frukt, djur, transport och vardagsföremål. Korten är mjuka att ta på för en fantastisk inlärningsupplevelse.

Engelska kort för bebisar är ett utmärkt sätt att lära bebisar grunderna i det engelska språket. De innehåller färgglada illustrationer och enkla ord som hjälper dem att bli bekanta med engelska ord och ljud. Engelska inlärningskort för spädbarn är ett utmärkt verktyg för föräldrar som vill lära sina barn engelska från tidig ålder.

Uppvaknande genom lärande

Detta kortspel är perfekt för spädbarn och små barn. Korten är ordnade efter tema och hjälper barnen att känna igen former och färger. Barnen kommer att upptäcka sina första vokabulärord efter tema. Engelska inlärningskort för spädbarn är ett perfekt verktyg för att lära sig de första orden och fraserna på engelska. De är utformade för spädbarn och småbarn så att de kan lära sig på ett roligt och interaktivt sätt. Korten är färgglada och illustrerade med tydliga, enkla bilder, vilket gör dem lätta att lära sig. De har också ett ljud för varje ord, så att spädbarn kan höra och upprepa det.

Ett innovativt pedagogiskt verktyg utformat för att hjälpa de allra yngsta

Engelska inlärningskort för spädbarn är ett innovativt pedagogiskt verktyg som är utformat för att hjälpa småbarn att lära sig engelska från tidig ålder. Korten är speciellt utformade för att stimulera spädbarnens kognitiva och språkliga utveckling, och ger en rolig och interaktiv inlärningsupplevelse. Varje kort är illustrerat med färgglada och attraktiva bilder av vardagliga föremål som djur, frukt, grönsaker, leksaker och mycket mer. Korten har också enkla och tydliga texter som beskriver varje bild på engelska, vilket hjälper barnet att lära sig det engelska språket från en tidig ålder.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.