Pokeball Pokémon i plysch för färgglada barn
Pokémon Pokeboll i plysch för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon Pokeboll i plysch för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck att denna Pokémon Pokeball i plysch för barn är precis vad ditt barn behöver för att komma upp i varv.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är supermjuk att ta på, vilket gör den perfekt att kramas med.

Dessutom kommer de klara färgerna garanterat att fånga ditt barns uppmärksamhet. Leksaken är också tålig, så du kan vara säker på att den klarar många timmars lek.

Pokémon Pokeboll i plysch är en officiellt licensierad Pokémon-produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att ta på. Denna plyschleksak är perfekt för barn och Pokémon-fans. Den levereras med dragkedja och spänne för enkel transport.

Perfekt för att mysa med!

Pokebollen är tillverkad av ett mjukt plyschmaterial och är perfekt att kramas med och kommer säkert att bli ditt barns nya bästa vän. De kommer att älska att ta den med sig vart de än går. Och du kan vara säker på att den är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla för många timmars lek. Pokémon Pokeball i plysch är den perfekta barnprodukten för fans av den berömda tecknade serien. Barn kan leka med Pokeball och använda den för att fånga sina egna Pokémon i plysch. Pokebollen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar, vilket gör den idealisk för barn. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

Ett fantastiskt gosedjur!

Pokémon Pokeball i plysch för barn är en fantastisk produkt som kommer att glädja alla fans av den berömda Pokémon-serien. Denna plyschleksak är en exakt kopia av den berömda Pokeball, det viktiga verktyget för Pokémon-tränare för att fånga och träna sina varelser. Gosedjuret är tillverkat av mjuka, hållbara material och passar perfekt för barn i alla åldrar. Med sin perfekta storlek, klara färger och praktiska egenskaper är den den perfekta presenten till alla barn som drömmer om att bli Pokémon-tränare.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.