0-65b931.jpeg
Färgglada träplattor för barns sensoriska utveckling
284,0 kr1136,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglada träplattor för barns sensoriska utveckling

284,0 kr1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Introducera ditt barn till regnbågens färger och väck honom på ett nytt sätt. Med dig, som familj eller på egen hand kommer han att kunna ge sin fantasi fritt spelrum med mångfärgade konstruktioner som kommer att glädja hans små ögon. I sin trälåda kan de stuva undan allt snyggt när aktiviteten är över.

Färgade trätavlor för barns sensoriska utveckling är ett utmärkt verktyg för att hjälpa småbarn att utveckla sina sinnen. De är tillverkade av naturliga, giftfria material, vilket gör dem perfekta för barn.

Tabletterna har vackra färger och är lätta att hantera för små händer. De är idealiska för imitationslekar och kreativa aktiviteter. Trähyllorna har en slät yta och en behaglig känsla, vilket gör dem perfekta för barn som gillar att leka med fingrarna.

De är också perfekta för barn som har svårt att hantera mindre föremål. Träplattor är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och koordination.

Livet i färg!

Introducera ditt barn till livets glädjeämnen i färg med detta färgglada träbrickset. Lätt att greppa och ditt barn kommer att älska att göra mångfärgade konstruktioner. De kommer att kunna låta fantasin flöda medan de experimenterar och lär sig om färger. De färgglada trätabletterna är tillverkade av naturliga, miljövänliga material.

En uppsättning pedagogiska leksaker

De färgglada sensoriska utvecklingstabletterna i trä för barn är en uppsättning pedagogiska leksaker som är utformade för att hjälpa små barn att utveckla sina sensoriska färdigheter och sin hand-öga-koordination. Hyllorna är tillverkade av naturligt trä och är hållbara och miljövänliga. Varje bricka är målad i en ljus, attraktiv färg som stimulerar barns nyfikenhet och uppmuntrar dem att utforska världen omkring dem. Ljusa färger bidrar också till att förbättra barnens visuella perception och deras förmåga att skilja mellan olika färgnyanser. Hyllorna finns i olika storlekar, från den minsta till den största, så att barnen kan träna sin koordination mellan hand och öga genom att stapla hyllorna på varandra.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.