En karaokemikrofon för barn med gul och svart högtalare och grå trådlös fjärrkontroll.
Bärbar trådlös karaokemikrofon för barn med färgade lampor och fjärrkontroll
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bärbar trådlös karaokemikrofon för barn med färgade lampor och fjärrkontroll

1932,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna bärbara trådlösa karaokemikrofon med färgade lampor och fjärrkontroll är perfekt för barn som vill ha roligt när de sjunger. Mikrofonen är enkel att använda och bära med sig tack vare den trådlösa designen och det praktiska handtaget. De inbyggda färgade lamporna lyser upp rummet och gör showen ännu roligare.

En mikrofon med högtalare perfekt för karaoke!

Denna bärbara trådlösa karaokemikrofon med färgade lampor och fjärrkontroll är perfekt för barn som vill ha kul och sjunga med. Den levereras med en fjärrkontroll så att barnen kan styra volym, ton och ljudeffekter. De färgade lamporna som ackompanjerar barnens sång bidrar till den festliga stämningen. Mikrofonen har Bluetooth-anslutning för enkel anslutning till alla kompatibla enheter. Det uppladdningsbara batteriet ger lång kontinuerlig användning och kan laddas via en USB-kabel. Denna bärbara trådlösa karaokemikrofon är mycket enkel att använda och är perfekt för fester, födelsedagar och andra speciella tillfällen.
0-c4b0ee.jpeg
0-9f897e.jpeg

En idealisk produkt för underhållning av barn

Denna bärbara trådlösa karaokemikrofon med färgade lampor och fjärrkontroll är perfekt för att underhålla barn. Tack vare den bärbara designen kan du ta med dig den vart du än går. Den trådlösa mikrofonen är utrustad med färgade lampor som lyser upp rummet och skapar en festlig atmosfär. Med fjärrkontrollen kan du styra volymen och ljudeffekterna. Barnen kan sjunga och dansa tillsammans med sina vänner, vilket gör festen ännu roligare. Denna produkt är enkel att använda och ger timmar av underhållning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.