Mjuk docka för nyfödda med gröna och rosa kläder på en vit kappa
Mjuk docka för nyfödda
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuk docka för nyfödda

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår mjuka nyfödda docka är mycket realistisk med detaljerat huvud, armar och ben i silikon. Dockan innehåller en broderad 2-delad dräkt med mössa, napp och skallra. Designen är mycket realistisk och perfekt som en första bebisdocka att krama.

Mjuk docka för nyfödda, tillverkad av mjukt, fluffigt tyg med ett mjukt silikonhuvud. Den är lätt för små barn att hålla i och kan maskintvättas. Denna docka är en utmärkt följeslagare för spädbarn och små barn. Med den här dockan kommer din dotter alltid att ha en liten vän att leka med.

Den sötaste babydockan!

Denna mjuka, realistiska docka har ett mycket sött ansikte. Armar och ben är rörliga så att dockan lätt kan sitta upp. Den är perfekt att ha med på resan och gör barnet på gott humör. Mjuk docka för nyfödda tillverkad av högkvalitativt, handgjort silikon. Den är mycket mjuk att ta på och kan användas som en realistisk docka för spädbarn. Mjuka dockor i silikon är mycket populära bland föräldrar och barnomsorgspersonal eftersom de anses vara säkrare än plastdockor.
23767-187086.jpeg

En idealisk leksak för småbarn

Den mjuka dockan för nyfödda är en perfekt leksak för småbarn. Dockan är utformad för att likna en riktig baby och är tillverkad av mjuka, barnsäkra material. Den har en mjuk kropp som gör den lätt för barn att hålla och krama bekvämt. Den mjuka nyfödda dockan har ett huvud i mjuk vinyl som kan vridas från vänster till höger. Ögonen är handmålade för att ge intryck av att dockan ser sig omkring. Håret är också målat för att ge intryck av riktigt bebishår.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.