28474-e21097.jpeg
Badkläder för barns dockor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Badkläder för barns dockor

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck våra badkläder för barndockor, perfekta för små flickor som älskar att klä på sina dockor och göra dem redo för stranden.

Dessa plagg är designade i mjuka tyger som andas, vilket ger din docka en känsla av komfort och frihet. De finns i en mängd olika färger och stilar, så att ditt barn kan hitta den perfekta looken för sin docka. Badkläder för dockor är också mycket slitstarka och vattenavvisande, så att ditt barn kan leka med sin docka utan att vara rädd för skador.

De söta och detaljerade detaljerna på dessa kläder gör din docka ännu sötare och mer bedårande. Ditt barn kommer att älska att klä sin docka i dessa badkläder och ha roligt och leka med henne.

Kul före och efter simningen

Barnbadkläder för dockor är det perfekta sättet att komplettera din lilla prinsessas garderob. De är tillverkade av ett mjukt, lättviktigt tyg som andas och är mycket bekvämt. De finns i en mängd olika söta färger och mönster, så att din lilla docka alltid kommer att vara i stil. Plaggen är designade för att passa din docka perfekt och är lätta att ta på och av. De är också maskintvättbara för enkel skötsel. Ditt barn kommer att älska att klä sin docka i dessa söta och färgglada badkläder. Det är den perfekta presenten för dockälskare!
28474-db326c.jpeg
28474-89773d.jpeg

Timmar av skoj och fantasi

Våra dockbadkläder för barn är ett utmärkt sätt att ge ditt barn timmar av skoj och fantasi. Dessa plagg är utformade för att passa dockans storlek och form perfekt, så att ditt barn kan leka med sina favoritdockor i vattnet och klä dem på lämpligt sätt. Kläderna är tillverkade av mjuka, slitstarka material. Varje set levereras med en praktisk bärväska så att ditt barn enkelt kan transportera sina dockbadkläder vart de än går. Med dessa badkläder för dockor kan ditt barn tillbringa timmar med att skapa scenarier och ha roligt med sina dockor.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.