Återfödd babydocka i silikon med blårandig tröja och napp
Återfödd babydocka i silikon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Återfödd babydocka i silikon

1306,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår reborn babydocka i silikon är perfekt för att följa med ditt barn under hans eller hennes första nätter. Setet levereras komplett med handgjorda kläder, napp, flaska och till och med ett födelsecertifikat. Barnet kommer att ha trevligt sällskap hela dagen lång.

Realistisk återfödd babydocka i silikon med vacker babyhud, god sömn och god hälsa. Mjuk att ta på och lätt att se på. Silikon reborn babydockor är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket realistiska. De är också lätta att rengöra och underhålla.

Miller, du sover..

Denna lilla baby som sover lugnt och fridfullt är mycket söt och levereras med ett komplett kit. Dockan kan användas som en tröst för barn för att hjälpa dem att utveckla en bra oberoende sömnvana från tidig ålder. Silikon reborn babydocka är en realistisk docka som är utformad för att se ut som en riktig baby. Den är tillverkad av mjukt silikon och är mycket mjuk att ta på. Dockan har ett skulpterat babyhuvud med fint, silkeslent hår, glänsande plastögon och handmålade läppar. Kinderna är rosiga och näsan är lätt rundad. Händerna och fötterna är skulpterade med handmålade naglar. Dockan är klädd i en bedårande babyutstyrsel med matchande mössa. Återfödda babydockor i silikon är ett utmärkt val för samlare och barn som letar efter en realistisk docka.

En unik och exceptionell produkt

Silikon baby reborn docka är en unik och exceptionell produkt som erbjuder en realistisk och uppslukande lekupplevelse för barn och vuxna med en passion för dockor. Denna docka är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive mjuk, smidig silikon, vilket ger den en struktur och ett utseende som är mycket likt det hos en riktig baby. Silikon dockan är noggrant utformad för att likna en nyfödd baby med realistiska detaljer som hudveck och rynkor, finger- och tånaglar, handimplanterat hår, fint ritade ögonbryn och ögonfransar. Silikon reborn baby docka är en högkvalitativ produkt som erbjuder en realistisk och uppslukande lekupplevelse för barn och vuxna med en passion för dockor.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.