Afrodocka med vackert hår och klänning och pannband i afrikansk stil
Afrodocka med vackert hår
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Afrodocka med vackert hår

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår afrodocka för barn. Hon är tillverkad av mjuk, realistisk silikon med ett otroligt detaljerat huvud, hår, armar och ben. Välj mellan en rad olika färger. Denna docka är ett utmärkt tillfälle för barn att öva sin verbala och icke-verbala kommunikationsförmåga.

Afrodockan är en docka med krusigt, lockigt hår. Hon är mycket vacker och representerar svart skönhet. Små flickor kommer att älska att leka med den här dockan och lära sig hur man tar hand om hennes hår.

Afrodockan med vackert hår är en magnifik docka med mycket lockigt hår. Hon är klädd i en färgglad klänning och matchande pannband. Hon har mandelformade ögon och ett vackert leende. Barn kommer att älska att leka med denna docka och lära sig att älska henne som en vän.

Min första bästa vän

Dessa dockor är mycket realistiska och vattentäta, med mjuk svart hud och trendiga kläder i en rad olika färger. Kläderna kan tas av för tvätt. Hon kommer att bli ditt barns första bästa vän. Afrodockan är en magnifik docka med lockigt svart hår. Hon är klädd i en färgglad klänning med afrikanska motiv. Dockan är tillverkad av hållbara, miljövänliga material. Barn kommer att älska att leka med denna docka och lära sig om afrikansk kultur.

En magnifik och unik leksak

Afrodockan med vackert hår är en vacker och unik leksak som alla barn kommer att älska. Dockan är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och säkerhet vid användning. Den är ca 30 cm lång och har vacker mörkbrun hud, vilket är troget den kulturella och etniska mångfalden. Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos denna docka är utan tvekan hennes vackra, voluminösa hår. Håret är tillverkat av mjuka, silkeslena syntetfibrer som lätt kan kammas och borstas. Sist men inte minst kan hon också användas som dekoration i ett barns sovrum eller i en docksamling.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.