-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flickhalsband med enhörningshänge i kristall

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en fin present till din lilla prinsessa? Detta flickhalsband med enhörningshänge i kristall kommer garanterat att falla i god jord! Dess hjärtform kommer att visa din kärlek till henne. Enhörningsmotivet gör det ännu sötare och roligare. Det är en gåva som din dotter kommer att älska. Hon kommer att bära det varje dag eller vid speciella tillfällen.

Det här halsbandet till en liten flicka är underbart! Enhörningshänget är tillverkat av kristall. Halsbandet är i sterlingsilver och mäter 40 cm i längd. Hänget är 2,5 cm högt.

Den perfekta gåvan

Om du letar efter ett färgglatt och roligt smycke till din lilla flicka behöver du inte leta längre! Detta flickhalsband med enhörningshänge i kristall är det perfekta smycket. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativ zinklegering och är både slitstarkt och tåligt.
Den justerbara snodden mäter 45 cm och gör att ditt barn kan bära smycket bekvämt hela dagen. Och du behöver inte oroa dig för dess elasticitet eller styrka: det har testats noggrant för att säkerställa att det klarar av ett litet barns dynamiska rörelser utan att gå sönder eller lossna. Kort sagt: om du letar efter en underbar present till en födelsedag eller något annat speciellt tillfälle som är utformat för att ge en ung flickas fantastiska fantasi näring, är detta halsband för henne!

6655-9452a0.jpeg

Ett magiskt hängsmycke

Upptäck vårt fantastiska halsband för flickor! Enhörningshänget är tillverkat av högkvalitativ kristall, vilket ger det en gnistrande glans och oöverträffad briljans. Dess fina, omsorgsfullt utformade form gör att det lilla fantasidjuret kommer till liv framför dina ögon. Ena sidan föreställer enhörningen, medan den andra visar en fras som säger att man ska tro på sina drömmar och att allt är möjligt!
Detta unika smycke har designats för att kunna bäras av flickor i alla åldrar och erbjuder den perfekta balansen mellan klassisk elegans och lekfull stil. Beställ detta slående vackra smycke nu och se hur det omedelbart ger din outfit en magisk touch av förundran.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.