Upplyst myggavvisande armband för barn med djurmotiv i silikon
Upplyst myggavvisande armband för barn med djurmotiv
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Upplyst myggavvisande armband för barn med djurmotiv

227,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skydda ditt lilla barn från myggor med vårt lysande myggavvisande armband för barn! Det är berikat med eteriska oljor som omedelbart stöter bort myggor och andra insekter, vilket gör det till det perfekta sättet att skydda ditt barn från myggor på ett naturligt sätt.

Dessutom kommer de roliga djur- och dinosauriemönstren att roa ditt barn, och när de knackar på det kommer det att lysa och blinka!

Det lysande myggarmbandet för barn med djurmotiv är ett praktiskt och roligt tillbehör för att skydda barn från myggor och andra bitande insekter. Armbandet har en LED som tänds automatiskt i mörkret och blinkar för att locka till sig insekter. Barn kommer att älska att bära detta färgglada armband med sina fina djurmotiv.

Skydda ditt barn mot myggor!

Detta armband är perfekt under sommaren och stöter bort insekter på ett hälsosamt och naturligt sätt! Det är den bästa lösningen för att skydda ditt barn mot myggor utan att använda kemikalier. Armbandet är tillverkat av olika eteriska oljor som citronella-, geranium- och eukalyptusolja och ger ett effektivt skydd som är ofarligt för ditt barn. Det lysande myggarmbandet för barn med djurmotiv är en mycket användbar och praktisk produkt. Det är tillverkat av högkvalitativ plast, så det är tufft och hållbart. Armbandet har ett LED-ljus som blinkar när det är på. Ljuset lockar till sig myggor och hindrar dem från att bita ditt barn. Armbandet är enkelt att använda, fäst det bara på ditt barns handled eller fotled. Armbandet är helt tvättbart och kan återanvändas flera gånger.

En praktisk och rolig accessoar

Det självlysande myggavvisande armbandet för barn med djurmotiv är en praktisk och rolig accessoar som skyddar ditt barn mot myggbett samtidigt som det ger en touch av fantasi. Armbandet har ett växtbaserat system som effektivt stöter bort myggor utan användning av skadliga kemikalier. Armbandet är utformat för att vara bekvämt att bära och kan enkelt anpassas till alla handledsstorlekar tack vare det justerbara fästsystemet. Det är också vattenavvisande, vilket gör det perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, picknick eller grillkvällar.

Ditt barn kommer att älska det!

Förutom att vara effektivt mot myggor har detta armband utformats speciellt för barn och har roliga, färgglada djurmotiv som de kommer att älska direkt! Tack vare LED-lamporna börjar myggklockan blinka när ditt barn trycker på den. Justerbar, mjuk och bekväm att bära, de kommer aldrig att vilja ta av sig den!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.