0-a066a3.jpeg
Förpackning med 10 myggavvisande armband för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Förpackning med 10 myggavvisande armband för barn

284,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det varma vädret är här och det är även myggorna? Så om du vill få ut det mesta av sommaren med dina barn, skydda dig mot myggbett genom att välja vårt paket med 10 myggavvisande armband! De är fyllda med eteriska oljor som citronella, eukalyptus, pepparmynta, lavendel, citron och kamomill och är den bästa naturliga lösningen för att bekämpa mygg!

Detta paket med 10 myggarmband är perfekt för att skydda barn från myggbett. Armbanden är tillverkade av tyg impregnerat med eterisk citronellaolja, som är känd för att stöta bort myggor. De är lätta att ta på och av och kan bäras på handleden eller vristen. Armbanden är justerbara och passar barn i alla åldrar.

Perfekt för hela familjen

Oavsett om du är en stor familj, har många barn eller inga alls, är dessa myggavvisande armband perfekta att dela ut till dina barn i början av sommaren eller innan du åker på semester. De levereras i förpackningar om 10 och finns i en rad klara färger. Dela på dem och fäst dem alla på handleden eller fotleden. På så sätt kan du vara säker på att få en perfekt sommar! Barn älskar att leka utomhus, men det kan vara farligt om det finns myggor i närheten. Som tur är finns det sätt att skydda sig mot dessa skadliga insekter. Myggavvisande armband är ett sådant sätt. De är enkla att använda och kan bäras diskret. Myggavvisande armband stöter bort myggor genom sin lukt. De är tillverkade av naturliga eteriska oljor, vilket gör dem helt säkra för barn. Armbanden är också mycket effektiva och stöter bort myggor i flera timmar.

En innovativ och praktisk produkt

Förpackningen med 10 myggavvisande armband för barn är en innovativ och praktisk produkt som hjälper till att skydda små barn från myggbett. Armbanden är tillverkade av naturliga ingredienser som eteriska oljor från citrongräs, eukalyptus och lavendel, som har insektsavvisande egenskaper. Armbanden är justerbara och passar barn i alla åldrar. De är lätta att bära och orsakar inget obehag eller irritation på huden. Armbanden är också vattenavvisande, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk när man leker i trädgården, går till stranden eller promenerar i skogen.

Effektiv och 100% naturlig

Dessa armband är helt tillverkade av eteriska oljor och är den perfekta lösningen för kemikaliefritt skydd mot myggor. Med en blandning av citrongräs, eukalyptus, pepparmynta, lavendel och kamomill skyddar armbanden dig i minst 300 timmar. De är justerbara och finns i flera olika färger, så tveka inte längre och välj armbanden som kommer att förändra hur du ser på sommaren!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.