-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

10 stycken vävda armband med rep och färgade pärlor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta vävda armband med rep och färgade pärlor kommer säkert att tilltala ditt barn. Det färgglada armbandet ger en touch av färg och skoj till ditt barns look. Dessutom kan smycket bäras till olika typer av kläder. Det är den typ av armband som vi älskar att bära på sommaren. Levereras i 10 delar.

Vävda armband med färgade rep och pärlor är perfekta för både formella och informella tillfällen. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger dem överlägsen hållbarhet. Armbanden är också mycket bekväma att bära och orsakar inget obehag. De färgade pärlorna ger armbanden en touch av stil och elegans.

Ett justerbart armband i trä

Detta söta, färgglada armband är tillverkat av rep och trä. Det är lätt och starkt. Det är också justerbart i storlek. Det här smycket passar perfekt på din flickas eller pojkes handled.
Vävda armband med rep och färgade pärlor är ett måste för varje fashionista! Dessa 10 fina vävda armband är perfekta att bära ensamma eller tillsammans med andra, och de ger garanterat en touch av bohemisk chic till alla looker.

10910-028bb7.jpeg
10910-8f23e0.jpeg

Färgglada pärlor

De färgglada pärlorna ger en touch av skoj och finurlighet, medan det flätade repet ger en unik, handgjord look. Bär med slitna jeans och en vit T-shirt, eller en liten kjol och sandaler. Kort sagt, dessa armband är perfekta för att sätta färg på vilken outfit som helst! Möjligheterna är oändliga med dessa trendiga armband!
Med sin slitstarka design och kvalitetskonstruktion kommer de säkert att bli en viktig del av ditt barns smyckessamling.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.