Bilar 3 bilar i en låda med 6 bilar
Bilar 3 – Set
397,0 kr511,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bilar 3 – Set

397,0 kr511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn bilar? För att återskapa scenerna från filmen Bilar 3 finns här 2 möjliga typer av lådor: en med 6 bilar och en med 6 bilar plus lastbilen. Bilarna är tillverkade av metall och plast och är vackert dekorerade precis som i filmen.

Uppsättning av bilar

Du har säkert sett filmen Bilar 3 på bio. Så här är några trogna metallreproduktioner av filmens karaktärsbilar för dina barn. Du kan också ta med de här små bilarna i ditt barns väska, så att de kan leka var som helst, när som helst.
Bilar 3-set. Detta magnifika set med bilar är inspirerat av filmen Bilar 3 och innehåller Flash McQueens, Cruz Ramirez och Jackson Storms racerbilar. Barnen kommer att älska att leka med dessa coola bilar!

En livfull och bedårande design!

Bilsetet Cars 3 är en fantastisk produkt för fans av Cars-serien.
Det innehåller en mängd olika fordon inspirerade av karaktärerna i filmen, alla med sin egen unika och färgglada design. Barnen kommer att älska att leka med dessa leksaker när de föreställer sig spännande tävlingar och spännande äventyr. Bilarna är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och slagtålighet.
Varje bil är också utrustad med funktionella hjul som gör att barnen enkelt kan rulla dem över alla typer av ytor.
Med sin livfulla design, robusta konstruktion och känsla för detaljer kommer den här produkten garanterat att ge unga Cars-fans timmar av skoj och fantasi.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.