Elektronisk väckarklocka dekorerad med Patrol på en trädgård
Elektronisk väckarklocka dekorerad med patrullen
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elektronisk väckarklocka dekorerad med patrullen

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig och funktionell väckarklocka? Kolla in vår elektroniska väckarklocka dekorerad med Patrullen! Denna praktiska klocka har en lysande figur av allas vår favoritpolishund, Patrullen. Den är perfekt för barn som älskar färgen och den tecknade serien i fråga, och vuxna kommer att uppskatta det praktiska med larmet och skrivbordslampan.

Den elektroniska väckarklockan dekorerad med Patrolman är en digital elektronisk väckarklocka med en bild av Patrolman på urtavlan. Den har en blå LED-bakgrundsbelysning, alarm och kalender. Den elektroniska väckarklockan dekorerad med Patrol är en perfekt present till barn och Patrol-fans.

Cubic väckarklocka för barn

För att göra det enkelt för dina barn att vakna har vi lösningen: en färgglad Patrol-väckarklocka som ringer. De vackra teckningarna på väckarklockan kommer också att muntra upp dem så snart de tittar på tiden. Den elektroniska väckarklockan dekorerad med Paw Patrol är det perfekta tillbehöret för barn som älskar denna tecknade serie! Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm. Barnen kan också välja mellan en rad olika ljud och musik, inklusive Patrol-temat. Den elektroniska väckarklockan Patrol är tillverkad av högkvalitativa material och är helt säker för barn.
27683-8bb957.jpeg

Färgglad, rolig design

Den elektroniska väckarklockan dekorerad med Patrol är ett viktigt tillbehör för alla fans av denna berömda animerade serie. Med sin färgglada, lekfulla design kommer den att tilltala både barn och vuxna som vill lägga till en touch av fantasi i sitt sovrum. Väckarklockans urtavla visar tiden med tydliga, lättlästa siffror, medan visarna exakt anger minuter och timmar. Den har också ett programmerbart alarm för en mjuk väckning på morgonen. Väckarklockans hölje är tillverkat av robust, slitstark plast, vilket garanterar att den kommer att hålla i många år framöver. Så det är en idealisk produkt för alla som vill lägga till en touch av gott humör i sin dagliga rutin.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.