Rosa prins- eller prinsesstepehus med gosedjur inuti och lampor
Prins eller prinsessa tepee hus
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Prins eller prinsessa tepee hus

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta tipitält, i form av ett hus med 3 fönster och 1 dörr, är perfekt för dina barn att ha roligt i sovrummet eller i trädgården. Lägg märke till de små dekorativa detaljerna som gör hela skillnaden, och de olika färgerna. En ljusgirlang ingår i denna tipi. Kan förvaras och transporteras i en väska (medföljer)

Denna magnifika tipi i vitt och rosa tyg är det perfekta lantstället för små prinsar och prinsessor. Det är rymligt och bekvämt, med ett stort runt fönster som släpper in massor av ljus. Taket är tillverkat av bomullscanvas, vilket gör det mycket lätt och enkelt att transportera. Det är en perfekt plats att leka, läsa eller bara koppla av på. Barnen kommer att älska att tillbringa tid här och känna sig som hemma.

Söt tipi för barn

Tipin är perfekt för små prinsessor och prinsar som drömmer om att en dag bli kung eller drottning i universum. Tipin är perfekt att tillbringa natten eller hela dagen med att leka i. Denna kvalitetstipi är tillverkad av 100% bomullstyg, vilket gör den mjuk att ta på och rolig att leka med. Tipin är 120 cm hög och 90 cm i diameter. Tipin är lätt att montera och demontera tack vare de medföljande instruktionerna. Ditt barn kan leka i den ensam eller med sina vänner och föreställa sig en underbar värld. Den kommer att bli mittpunkten i ditt barns sovrum och snabbt bli deras favoritplats.

En förtjusande design

Tipin är utformad för att se ut som ett riktigt prins- eller prinsesshus, med ljusa färger och attraktiva mönster som kommer att fånga barnens uppmärksamhet. Tipin är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Den har nätfönster som ger tillräcklig luftcirkulation och utsikt över naturen, samt en ytterdörr som är lätt att öppna och stänga. Denna tipi är också mycket mångsidig, eftersom den kan användas både inomhus och utomhus. Barn kan leka i den i timmar, berätta historier och fantisera om spännande äventyr.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.