-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglatt dinosaurie-slott i tipi för barn

1022,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna färgglada tipi för barn med dinosaurieslott är ett utmärkt sätt att ge ditt barn en oförglömlig lekupplevelse. Tipin är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och hållbar. Den har en dörr så att ditt barn kan se in och ut.

Ett exceptionellt dinosaurieslott!

Denna färgglada tipi med dinosaurieslott är den perfekta följeslagaren för de små barnens lekäventyr.
Med sin solida, stabila struktur ger den ett säkert, roligt skydd för varje dag på året. Överdraget är tillverkat av ett mjukt, slitstarkt tyg som är tryckt med färgglada dinosauriemotiv, vilket gör denna tipi ännu roligare och mer attraktiv.
Konstruktionen är stadig och stabil, så ditt barn kommer att känna sig tryggt och säkert.

En färgglad barntipi med dinosauriemönster på framsidan och en naturscen på sidan. På framsidan har den en gardindörr som föreställer dinosaurieägg.

Lätt att montera och demontera

Den färgglada barntipin med dinosaurieslott är lätt att montera och demontera och kan tas med överallt.
Det ger ett säkert, intimt lekutrymme för ditt barn att njuta av i fullständig säkerhet. Ditt barn kommer att älska den färgglada tipin med dinosaurieslott och ha många roliga timmar med att utforska och skapa berättelser.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.