Barnens nattmåne-tepee i blått med gula motiv, med öppning framtill
Barnens natt månen tepee
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Barnens natt månen tepee

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipin är både superfin och mycket robust tack vare sin metallram. Tipin är naturligtvis säker för barn och passar perfekt för alla åldrar, från de allra minsta till de allra äldsta.

Vår Children\’s Night Moon Tipi är perfekt för små äventyrare som gillar att leka hemma. Tipin är lätt att montera och demontera, vilket gör den idealisk för resor eller semester. Den är tillverkad av 100 % bomull, vilket gör den mjuk att ta på och bekväm för barn.

Perfekt tipi för små drömmare

Tipin är perfekt för barn som drömmer om att en dag bli astronaut och flyga till månen. Det är en riktig godbit och ett fantastiskt tillskott till alla hem. Sov utomhus under stjärnorna med barnens nattmåne-tipi! Denna magnifika tipi är tillverkad av 100% bomullstyg och har en dragkedja som gör det enkelt att sätta upp och ta ner den. Den är perfekt för sommarnätter och har plats för upp till två barn.

En hållbar modell

Denna tipi är utformad för att ge ditt barn en plats att leka och koppla av på, samtidigt som den skapar en mjuk, lugnande atmosfär i sovrummet. Tipin är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Strukturen är tillverkad av naturligt trä och väggarna är tillverkade av tjock bomullscanvas för extra styrka. Tipins mått är perfekt anpassade för barn och ger gott om utrymme för lek och vila. Det är en bekväm plats för lek och avkoppling, samtidigt som det skapar en mjuk och rogivande atmosfär i ditt barns sovrum.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.