Blå barntepe med astronautmotiv och rymdmotiv
Astronaut tipi för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Astronaut tipi för barn

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipin är perfekt för alla barn som drömmer om rymden. Detta raketformade tält kommer att få deras fantasi att sväva iväg. Tipitältets dekor efterliknar rymdfarkoster, med porthål, lampor, stjärnor och till och med fenor på sidorna. Lätt att sätta upp och förvara med den medföljande väskan.

Barnens Astronaut Tipi är en fantasifull och rolig lekplats för små barn. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg och har en dragkedja upptill för enkel in- och urstigning. Tipin har också ett tak som släpper in ljus och håller insekterna ute. Barnen kommer att älska att leka i denna roliga Tipi och föreställa sig att de är astronauter i rymden!

Tipi de l'espace

Tipin är perfekt för barn som alltid har drömt om att nå månen och bli astronaut för att sedan ge sig ut och leta efter stjärnorna. Denna tipi kommer att vara en verklig källa till uppfyllelse för ditt barn och ren lycka. Astronaut-tipi för barn är en fantasifull och rolig lekplats för de minsta. Den är lätt att sätta upp och ta ner, vilket gör den idealisk för resor och semestrar. Tipin är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg, vilket gör den hållbar och säker för barn.

En lekplats

Denna tipi är avsedd för barn mellan 3 och 8 år och är tillverkad av material av högsta kvalitet, vilket garanterar exceptionell hållbarhet. Designen är inspirerad av de rymddräkter som astronauter bär på sina rymduppdrag. Den har en porthålsdörr som enkelt kan öppnas och stängas, och ljusblå färger. Förutom att vara ett utmärkt lekredskap är denna astronauttipi också ett utmärkt läromedel. Ditt barn kan lära sig om de olika månfaserna, stjärnbilderna och planeterna i solsystemet medan det har roligt i sin astronauttipi.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.