Vattentät jacka med huva för barn med rutigt mönster i svart
Vattentät jacka med huva för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vattentät jacka med huva för barn

852,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår vattentäta dunjacka med huva för barn är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och varmt hela vintern.

Dunjackan har ett yttermaterial i vattentät nylon som andas, vilket gör den bekväm och funktionell. Huvan är tillverkad av mjuk fleece för extra värme.

Tillverkad av högkvalitativa material för extra komfort!

Denna vattentäta dunjacka med huva för barn är perfekt för att skydda ditt barn mot väder och vind. Den är tillverkad av vattentätt tyg som andas och har ett mjukt och bekvämt fleecefoder. Huvan är avtagbar och dunjackan stängs med dragkedja framtill. Muddarna och linningen är elastiska för extra isolering, och det finns en ficka med dragkedja på vänster ärm.

Mjukt och bekvämt foder

Vi introducerar den vattentäta dunjackan med huva för barn, denna fantastiska dunjacka är perfekt för att hålla ditt barn torrt och bekvämt hela vintern. Den har ett mjukt, bekvämt foder som håller dem varma och torra. Huvan är tillverkad av ett mjukt fleecetyg för extra värme och skydd mot kyla. Den vattentäta dunjackan med huva för barn är perfekt för kalla, regniga dagar. Den är tillverkad av vattentätt tyg som andas och har ett mjukt, varmt fleecefoder. Sidofickorna med dragkedja är perfekta för förvaring av händer eller små skatter.

Oumbärliga ytterplagg för kalla dagar

Den vattentäta dunjackan med huva för barn är ett oumbärligt friluftsplagg för kalla och regniga dagar. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot väder och vind samtidigt som den ger ditt barn optimal komfort. Dunjackan är tillverkad av vattentäta tyger som andas och håller ditt barn torrt även i hällregn. Den fleecefodrade huvan ger extra skydd mot vind och regn, medan de elastiska muddarna förhindrar att vatten sipprar in i ärmarna.

Aldrig kall igen!

Oavsett om du ska leka i snön eller skydda ditt barn när du är ute och rör på dig på vintern ska du välja en trendig och bekväm dunjacka till ditt barn. Dunjackor för barn är oumbärliga för att hålla dem varma!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.