Sköna tofflor med djurmönster i grönt, gult och rosa med lila tapet
Tofflor med roligt djurmönster
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tofflor med roligt djurmönster

340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Visst är de roliga? Tofflor med ögon, en mun: du ser inte ett ansikte varje dag. Överraska ditt barn och ge dem deras favoritdjur!

Dessa mjuka, bekväma tofflor är perfekta för barn! Deras unika och roliga design gör att de kommer att vilja ha dem på sig varje dag. Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket mjuka att ta på, vilket gör dem perfekta för små fötter. De är också lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för barn som gillar att röra sig snabbt.

Roliga tofflor

Vill du få ditt barn att skratta? Han kommer inte att kunna få nog av dessa tofflor med sina roliga djurhuvuden. I blått, gult eller rosa finns det något för alla!
Dessa tofflor är perfekta för barn som älskar djur! Den söta och roliga designen får alla att le, och den mjuka innersulan i plysch är superbekväm. Tofflorna är också lätta att ta på och av, tack vare kardborreknäppningen som gör att de kan justeras. Perfekt för alla små.

Varma, halkfria tofflor

De här tofflorna är tillverkade av mjuka, gosiga material och är utformade för att ge små fötter en varm och bekväm känsla. De roliga tofflorna med djurmönster har också en halkfri sula som ger maximalt grepp på alla ytor. Det innebär att barn kan använda tofflorna på hala eller våta golv utan att riskera att halka eller ramla.
Dessa tofflor är också mycket lätta att ta hand om. De kan maskintvättas på låg temperatur och lufttorkas för att behålla sin mjukhet och form.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.