Barntofflor i grön dinossaure-bomull, framför en växt på en vit matta
Bomullsskor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bomullsskor för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tofflor med djurmotiv för pojkar och flickor! Ge efter för frestelsen och köp dessa bekväma tofflor som ditt barn kommer att älska.

Barntofflor i bomull. Dessa tofflor är tillverkade av tjockt, mjukt bomullstyg, vilket gör dem mycket bekväma att bära. De har en innersula i mjukt gummi, vilket gör dem idealiska för inomhusbruk. De finns i en rad olika storlekar och färger.

Innersulan i memory foam ger extra komfort, medan yttersulan i halkfritt gummi förhindrar att man ramlar. Barntofflor i bomull finns i en mängd olika storlekar och färger, vilket gör dem perfekta för alla smaker.

Mjuka tofflor

Älskar ditt barn djur? Välj mellan enhörningar, dinosaurier eller ekorrar till dessa mysiga tofflor. De är inte bara mjuka, de är också så söta! Barntofflor i bomull är perfekta för små fötter. De är mjuka och sköna och den unika designen gör dem lätta att ta på och av. Barnens bomullstofflor är tillverkade av tyg som andas och absorberar, vilket gör dem perfekta för användning året runt.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.