16886-3f556a.jpeg
Ljusa tofflor med enhörning
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ljusa tofflor med enhörning

284,0 kr340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa blinkande och självlysande sandaler kommer att överraska alla, särskilt ditt barn! Han eller hon kommer att bli en sensation, särskilt på natten. Och du kommer att kunna se dem och hålla ett öga på dem från långt håll.

Dessa magnifika enhörningstofflor är perfekta för flickor som älskar enhörningar! De är supersköna och har LED-lampor som lyser upp när du går, vilket gör dem ännu sötare. Flickor kommer att älska att bära dessa söta tofflor vart de än går!

Dessa ljusa enhörningstofflor är helt enkelt magiska! De är perfekta för små prinsessor som älskar enhörningar och för stora barn som gillar lite finare saker. Tofflorna har en mjuk innersula i plysch, vilket gör dem mycket bekväma att ha på sig.

Tofflor som glittrar

Finns det något bättre sätt att förgylla ditt barns dag än med ljusa tofflor? Dessutom har de ett enhörningsmotiv, barnens favoritdjur. Så vänta inte längre! De upplysta enhörningskängorna är fina rosa plyschkängor med ett enhörningsmotiv på ovansidan. De upplysta enhörningskängorna är perfekta för små prinsessor som älskar sagor och magiska berättelser. Tofflorna har dessutom inbyggda lysdioder som lyser i mörkret, vilket gör dem ännu sötare!
16886-e1c4c2.jpeg

Ett bekvämt tillbehör

De ljusa enhörningstofflorna är en rolig, originell modeaccessoar som ger din vardag en touch av fantasi. De halkfria sulorna ger bra grepp på hala golv, vilket gör dem perfekta att ha hemma. De är mycket bekväma att bära, oavsett årstid! Dessa tofflor är perfekta för barn som älskar enhörningar och söta saker. De är också en utmärkt present till födelsedagar, julfester eller andra speciella tillfällen. Så varför inte lägga till en touch av magi med dessa ljusa enhörningstofflor?

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.