Rosa och grå babytofflor med enhörning på en vit matta
Enhörning baby tofflor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Enhörning baby tofflor

227,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Mjuka tossor till din bebis! Välj den färg du vill ha för att matcha ditt barns personlighet och ditt humör för dagen. Med en söt enhörningsdesign.

Enhörningens tofflor är supersöta och bekväma. De är tillverkade av mjukt, fluffigt tyg och har en innersula av plysch som gör dem mycket sköna att ha på sig.

Tofflorna har en söt enhörningsdesign på framsidan, med plyschöron och en färgglad man. De finns i flera olika storlekar för att passa barnets fötter. Perfekt för både pojkar och flickor.

Söta tofflor

Dessa babyboots för pojkar och flickor är lika söta som de är mjuka. Låt dig frestas och föreställ dig dem på ditt barns fötter! Supermjuka och bekväma tofflor med enhörning och en innersula i plysch. Enhörningstofflor är perfekta för ditt barns små fötter och håller dem varma och bekväma. Missa inte dessa tofflor till ditt barn, de kommer att bli så glada över sina varma fötter.

En förnuftig modell

Babytofflor med enhörning är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla ängels fötter varma och mysiga. Tofflorna är tillverkade av mjuka och fluffiga material och är utformade för att ge ditt barn optimal komfort samtidigt som de ger en touch av finurlighet till looken. De är lätta att ta på tack vare den breda öppningen. De sitter stadigt på ditt barns fötter, även när han eller hon rör sig mycket. De är också lätta att sköta – bara att maskintvätta i kallt vatten och lufttorka.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.