Grå barntofflor med katt och rosa motiv på ena handen med vit filt
Katt-tofflor för barn
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Katt-tofflor för barn

284,0 kr340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En katt är så söt! Så barntofflor dekorerade med en katt är ännu sötare. Låt dig frestas och ge din lilla en godbit.

De kattmönstrade barntofflorna är perfekta för de små kattdjuren i huset! Deras söta, färgglada design kommer att ge ditt hem en touch av kul och stil, medan deras mjuka, plyschsulor kommer att vara en riktig behandling för dina små fötter. Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och kan tvättas i maskin, vilket gör dem mycket lätta att ta hand om.

Tofflor för liten katt

Oavsett om du har en katt hemma eller inte så kommer dessa supersöta tossor att göra ditt barn förtjust! De ger dem den komfort och mjukhet de behöver inomhus. Dessa kattmönstrade tofflor för barn är perfekta för små kattfantaster! De är mjuka och bekväma och har en innersula i plysch som håller fötterna varma hela vintern. Tofflorna har en söt design med kattöron och en tass på toppen, och de finns i alla storlekar. Missa inte denna fantastiska produkt!

För kattälskare

Dessa tofflor är mycket praktiska, eftersom de är lätta att ta på och av tack vare slip-on-designen. De har en halkfri sula som ger extra grepp för att förhindra att man halkar och ramlar på släta golv. Så barnen kan springa runt och leka säkert i sina favorittofflor. De är också lätta att sköta och rengöra, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Med sin bedårande design och praktiska funktionalitet är dessa tofflor ett måste för alla små kattälskare.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.