Tofflor i form av en grå och rosa kanin på en vit filt
Kanintofflor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kanintofflor

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Mjuka och söta som kaniner – dessa tossor kommer att göra ditt barn förtjust! Välj bland en rad olika färger och ge dem det största leendet av alla.

Tofflor i form av en kanin, tillverkade av mjuk, fluffig päls. Dessa tofflor är perfekta för små fötter! De är så söta, med sin pompom och sina stora öron, att barnen inte kommer att vilja lämna dem!

Kaninerna är perfekta för bebisar och småbarn eftersom de är lätta att ta på och av, och de sitter kvar tack vare snörningen. De är också mycket sköna att ha på sig tack vare den mjuka plyschen. Kaninstövlarna finns i olika färger, så du kan välja den du gillar bäst.

Mjuka kanintofflor

Letar du efter de sötaste tofflorna till din lilla älskling? Vad kan vara bättre än kanintofflor? Naturligtvis är de mjuka och bekväma. Kanintofflorna är ett par söta och mysiga tofflor för barn. De är tillverkade av mjuk plysch och har en flexibel gummisula som är perfekt för små fötter. Bunny Booties finns i en mängd olika färger och storlekar, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar.

För en känsla av mjukhet

Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är otroligt bekväma och varma, och känns mjuka och mysiga för varje steg. Den unika kanindesignen är bedårande och rolig, med fluffiga öron och en stor pompom som ger tofflorna en charmig touch. De finns i flera olika storlekar för att passa alla skostorlekar och är lätta att ta på tack vare den praktiska designen.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.