Barnuppsättning med snödrottningens mjuka hatt och halsduk i lila med blommor
Snödrottningen – mjuk hatt och halsduk för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Snödrottningen – mjuk hatt och halsduk för barn

568,0 kr

I lager

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt otroliga Snow Queen-set med halsduk och mjuk mössa för barn, perfekt för hela vintern!

Ett set i 3 delar för din lilla prinsessa, som kommer att älska att bära detta söta och mjuka set.

Setet är tillverkat av ull och bomull av hög kvalitet.

Detta set med halsduk och mössa är perfekt för barn som älskar Snödrottningen! Huvan är tillverkad i mjuk, varm trikå med vita tyllfransar och en tygkrona föreställande Elsa. Halsduken är tillverkad av mjukt, varmt tyg med snödrottningstryck och vita tyllfransar. Barnen kommer att älska att bära detta set hela vintern!

Extra söt och gullig

Detta förtjusande set med snödrottninghalsduk och mössa för barn kommer att hålla din lilla prinsessa varm hela vintern! Setet innehåller en extra mjuk och mysig halsduk med blommönster och en matchande mössa med en elegant snödrottningdetalj och pom-pom. Detta set med halsduk och mössa är perfekt för små Snödrottning-fans! Hatten är tillverkad av mjukt tyg med fina fransar, medan halsduken är tillverkad av tjockt, varmt tyg. Båda delarna har Snödrottningens logotyp och andra motiv från filmen.

Den perfekta accessoaren för små fans

Setet Snödrottningen med mjuk halsduk och mössa är det perfekta tillbehöret för små fans av den berömda Disney-serien. Setet är tillverkat av högkvalitativa material så att ditt barn kan känna sig mjuk och bekväm hela dagen. Halsduken är utformad i klassisk stil och har tillräckligt med längd för att lindas runt ditt barns hals och skydda det från det kalla vintervädret. Det kommer att hålla ditt barn varmt samtidigt som det stolt visar sin kärlek till Snödrottningens förtrollande värld.

En mängd olika färger

Upptäck vår samling av otroliga halsdukar för barn, vi har en mängd olika färger, mönster, tecknade serier, allt för att göra ditt barn glad och bekväm när han bär en av våra halsdukar. Våra halsdukar är sublima och tillverkade av kvalitetsmaterial för ditt barns komfort.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.