Musse Pigg halkfria gummistövlar för barn i gult, blått och rosa vatten
Musse Pigg halkfria gummistövlar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musse Pigg halkfria gummistövlar för barn

568,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Musse Piggs halkfria gummistövlar för barn är tillverkade av högkvalitativt gummi som är mjukt att ta på och extremt slitstarkt.

De har en halkfri sula som gör att barnen kan leka säkert, även på de halaste ytorna.

Stövlarna är supersköna så att ditt lilla barns fötter håller sig varma och torra hela dagen.

Stövlarna är tillverkade av högkvalitativt gummi och är helt vattentäta. De har en halkfri sula så att barnen kan leka säkert även på de halaste ytorna. Stövlarna har också en rolig Musse Pigg-design, vilket gör dem perfekta för barn som älskar den här karaktären.

Perfekt för alla som älskar Musse och Mimmi!

Våra fina halkfria gummistövlar med Musse Pigg-motiv är ett par gummistövlar som är särskilt utformade för barn. De har en Musse Pigg-design på framsidan och sidan, vilket gör dem ännu roligare och sötare. Stövlarna har en halkfri sula så att barnen kan leka och springa runt utan risk för att halka eller ramla. De halkfria Musse Pigg-gummistövlarna för barn är tillverkade av 100 % naturgummi, vilket gör dem mycket bekväma att bära. Deras unika design med Musse Pigg-öron på framsidan kommer garanterat att glädja små Disney-fans! Stövlarna har en mjuk, stötdämpande innersula i skum, vilket gör dem perfekta för utomhuslekar i kallt eller vått väder. De har också en halkfri yttersula i gummi för extra grepp på hala ytor.

Det perfekta valet för små äventyrare

Musse Piggs halkfria gummistövlar för barn är det perfekta valet för små äventyrare som vill utforska världen på ett säkert och stilfullt sätt. Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och väderbeständighet. Stövlarnas design är inspirerad av den ikoniska Disneyfiguren Musse Pigg och har en bild av Musse på framsidan av varje stövel. Stövlarna har också en halkfri sula som ger utmärkt grepp på alla underlag, så att barnen kan leka och springa runt säkert, även på hala ytor.

Med ett brett urval av färger och stilar

En ny säsong innebär nya skor och vår kollektion av barnskor har allt som dina småttingar behöver för att visa framfötterna. Med ett stort urval av färger och stilar finns det något för alla. Oavsett om de letar efter söta prinsessskor eller coola, trendiga träningsskor har vi allt. Dessutom är våra skor supersköna, så att de kan springa och leka hela dagen lång.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.