Barnjacka med huva och öron i djurmönster
Barnjacka med huva och djurmönster
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Barnjacka med huva och djurmönster

568,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår fantastiska dunjacka med huva och djurmotiv för barn.

Dunjackan är tillverkad i slitstarkt polyestertyg och har en mjuk, fluffig huva som håller ditt barn varmt.

Tillverkad av högkvalitativa material och mycket mjuk och skön för extra skydd mot kyla.

Denna dunjacka är perfekt för små äventyrare! Den är lätt och bekväm och har en fleecefodrad huva som håller huvudet varmt. Djurmotiven är roliga och kommer att glädja barnen. Dunjackan stängs med dragkedja och har två fickor med dragkedja för förvaring av händer eller små skatter.

Varmt och skönt!

Barnens dunjacka med huva har en underbar, superoriginell djurdesign. Det är en fantastisk dunjacka med ett superskönt foder. Perfekt för kalla vinterdagar. Ditt barn kommer att ha det varmt och skönt tack vare den mjuka dunjackan. Dunjacka med huva och djurmönster för barn är en varm, vattentät jacka som är perfekt för kalla dagar. Den är tillverkad av 100% polyester med fleecefoder. Jackan har dragkedja fram och 2 sidofickor med dragkedja.

Med sin roliga, färgglada design!

Dunjacka med huva och djurmönster för barn är ett varmt och bekvämt plagg som kommer att tilltala de allra minsta. Med sin lekfulla, färgglada design är den perfekt för familjeutflykter eller utomhusaktiviteter. Den fodrade huvan skyddar huvudet och öronen mot kyla, medan de långa ärmarna ger optimal täckning av armarna. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och slitstark. Djurmotiven som tryckts på tyget ger jackan en touch av lekfullhet och skoj. Barnen kommer att älska att bära denna dunjacka, som håller dem varma och snygga på samma gång. Med sin överlägsna kvalitet, roliga mönster och praktiska egenskaper kommer den snabbt att adopteras av de yngsta och bli ett måste i deras vintergarderob.

Aldrig kall igen!

Oavsett om du ska leka i snön eller skydda ditt barn när du är ute och rör på dig på vintern ska du välja en trendig och bekväm dunjacka till ditt barn. Dunjackor för barn är oumbärliga för att hålla dem varma!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.