Blå spets sommarhatt för barn med rosa blommor på ett vitt bord
Hjärtformad sommarhatt för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Hjärtformad sommarhatt för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den hjärtformade hatten är perfekt för bebisar och har en storlek som passar deras kroppsform. Framför allt skyddar den utan att släppa in för mycket sol.

Denna vackra sommarhatt för barn är perfekt för soliga dagar! Den är tillverkad av lätt tyg som andas, vilket gör den mycket bekväm att bära. Hjärtmotivet ger hatten en feminin och elegant touch. Hatten finns i flera olika färger, så att du kan välja den som passar ditt barn bäst.

Missa inte denna vackra hjärtmönstrade mössa till ditt lilla barn.

En hatt för sommaren

Den hjärtformade sommarhatten för barn är en bedårande och praktisk accessoar för soliga dagar. Hatten är designad med känsla för detaljer och ger ditt barn skydd mot UV-strålar samtidigt som den ger en touch av stil till deras outfit. Hatten är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Det lätta och ventilerande tyget gör att luften kan cirkulera lätt, vilket förhindrar överdriven svettning och överhettning av ditt barns huvud.

En förtjusande hatt

Sommarhatten med spets för barn är en snygg och praktisk accessoar som är perfekt för små flirtiga tjejer. Hatten har en enkel men förtjusande design med ett brett brätte som ger utmärkt skydd för ansikte och hals. Det fina mönstret ger en vänlig touch, medan den glada färgen är iögonfallande och ger en rolig touch till alla outfits. Hatten är lätt och bekväm att bära, med ett mjukt foder som skyddar huvudet från skadliga UV-strålar.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.