Sommarmössa i mjuk bomull för baby med röda och svarta rutor
Sommarmössa i mjuk bomull för baby
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sommarmössa i mjuk bomull för baby

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra checkhattar är perfekta för ditt barn när ni går till stranden eller trädgården. Deras huvud kommer att vara helt skyddat från solen. Risken för solsting försvinner och ditt barn kan njuta av stressfria stunder.

Sommarmössa i mjuk bomull för spädbarn, med en liten topp för att skydda ögonen från solen. Hatten är helt tillverkad av högabsorberande bomull som andas, perfekt för varma sommardagar. Brättena är rundade för att göra det så bekvämt som möjligt för ditt barn, och det inre elastiska bandet håller hatten på plats. Denna sommarhatt är ett måste för att skydda ditt barn från solen!

En väska för sommaren

Sommarhatten i mjuk bomull är ett viktigt tillbehör för att skydda ditt barns huvud från solen och sommarvärmen. Hatten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön för ditt barns känsliga hud. Det ventilerande bomullstyget gör att luften kan cirkulera fritt och hjälper till att reglera barnets kroppstemperatur. Hatten är också lätt och smidig att bära, vilket gör den till ett perfekt val för varma, soliga dagar. Ge ditt barn optimalt solskydd med denna sommarhatt i mjuk bomull, en praktisk och söt accessoar för soliga dagar.

En söt, skyddande accessoar

Hattens design är enkel men elegant, med en rundad form som passar perfekt på ditt barns huvud. Gingham-tyget ger en söt touch, liksom rosetten som är sydd på framsidan. Den har också ett elastiskt band som håller hatten på barnets huvud och förhindrar att han tappar den eller tar av den. Hattens breda kant ger extra skydd mot solens skadliga UV-strålar, vilket hjälper till att förhindra solbränna och solskador på ditt barns känsliga hud.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.