Ryggsäck i ett stycke
Skolryggsäck i ett stycke
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolryggsäck i ett stycke

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Monkey D. Luffys underbara äventyr och drömmer om att ge sig ut och erövra den gömda skatten tillsammans med honom? Gör dem då en tjänst och ge dem denna fantastiska One Piece-ryggsäck med deras favorithjälte i början av det nya skolåret!

Denna praktiska, bekväma och originella ryggsäck med USB- och ljudadapter är perfekt för att följa med ditt barn under hela året.

One Piece-skolryggsäcken är perfekt för barn i alla åldrar. Den är tillverkad av slitstark polyester och har justerbara axelremmar och ett rymligt huvudfack. Ryggsäcken har den ikoniska One Piece-logotypen och karaktärerna, vilket gör den perfekt för fans av anime.

Den snyggaste väskan på lekplatsen!

Om ditt barn är ett fan av manga kommer det att älska denna One Piece-ryggsäck ännu mer! Den tidlösa designen och One Piece-motiven ger ditt barn en unik look och gör dem avundsjuka på lekplatsen… Ryggsäcken är tillverkad av ett slitstarkt material som andas och fördelar vikten jämnt över rygg och axlar. Med sin stora förvaringskapacitet och flera fack kan ditt barn hålla alla sina tillhörigheter prydliga och organiserade.

Utformad för maximal lagringskapacitet

One Piece skolryggsäck är ett oumbärligt tillbehör för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Ryggsäcken är utformad för att erbjuda stor förvaringskapacitet och extra styrka för att tillgodose behoven hos elever i alla åldrar. Designen på One Piece skolryggsäck är inspirerad av seriens ikoniska karaktärer, med ett högkvalitativt grafiskt tryck med Luffy. Deras bild är tryckt på en svart bakgrund som ger ryggsäcken en touch av elegans och nykterhet.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.