ryggsäck i ett stycke för barn
One Piece-ryggsäck i nylon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

One Piece-ryggsäck i nylon

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta ryggsäcken för ditt mangafan? Då är denna One Piece-ryggsäck i nylon precis vad du behöver!

Denna ryggsäck föreställer den berömda Monkey D. Luffy, piraternas framtida kung, och ger ditt barn en unik stil och håller dem perfekt organiserade tack vare den stora förvaringskapaciteten.

Denna ryggsäck i nylon är perfekt för One Piece-fans! Den är lätt och slitstark, vilket gör den perfekt för dina vardagsäventyr. Axelremmarna är justerbara för optimal komfort, och det finns en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker.

En praktisk och mycket tålig väska

Denna One Piece-ryggsäck kommer inte bara att sticka ut tack vare sin unika, tidlösa design, den är också praktisk, bekväm att bära och extremt slitstark! Den stora kapaciteten och de många förvaringsfacken håller ditt barn perfekt organiserat, medan det ventilerande tyget garanterar optimal komfort året runt. Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ nylon och kommer att hålla länge! One Piece-ryggsäcken är tillverkad av nylon av hög kvalitet, vilket gör den extremt slitstark. Den är också lätt och bekväm att bära. Den har massor av fickor, så det är ett bra ställe att förvara alla dina saker. One Piece-ryggsäcken är perfekt för blivande äventyrare!

En oumbärlig modeaccessoar

Denna One Piece-ryggsäck i nylon är ett måste för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och tåla vardagens påfrestningar. Designen på One Piece-ryggsäcken är inspirerad av Monkey D. Luffys och hans piraters episka äventyr. Den visar stolt seriens ikoniska logotyp och färgglada motiv som representerar huvudkaraktärerna. Med sin robusta design och praktiska funktioner är den perfekt för vardagsbruk och för att bära alla dina saker med stil.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.