Ryggsäck med svart och röd präglad Spiderman-logotyp
Ryggsäck med präglad Spiderman-logotyp
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med präglad Spiderman-logotyp

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En stor, vacker ryggsäck med en präglad Spiderman-logotyp. Väskan har en riktigt bra design med 2 sidofickor för nycklar, pennor och andra småsaker. Sömmarna och knäppningarna är välgjorda och robusta. Ditt barn kommer också att älska detaljerna som dragkedjorna med spindelloggan.

Spiderman-ryggsäcken är perfekt för små fans av Spiderman! Den präglade designen är mycket realistisk och logotypen syns tydligt. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek och väskans botten är förstärkt för extra styrka. Denna väska är perfekt för skolan eller utflykter.

Spindelmannen-ryggsäck i original

Superpraktisk för böcker, dator, spelkonsol eller lunch. Den här ryggsäcken är riktigt cool, med sin präglade Spiderman-logotyp för alla Spiderman-fans. Det är en mycket originell accessoar som du inte ser så ofta. Den är perfekt för att gå till skolan eller bära dina saker på helgen eller på semestern. Spiderman är en av de mest populära figurerna genom tiderna, och den här ryggsäcken med präglad logotyp är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Spiderman. Den röda färgen är ljus och iögonfallande, medan den svarta är mer klassisk, men mycket uppskattad!

En solid väska

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och väderbeständig. Den har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer böcker, kläder eller något annat du behöver under dagen. Det finns också två sidofickor med dragkedja för förvaring av småsaker. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal komfort när du bär ryggsäcken. Detta kommer att bli en utmärkt vardagsaccessoar för alla Spiderman-fans.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.