Nylonväska med rosa och brun teddybjörn med svarta ögon
Nylonväska med teddybjörn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nylonväska med teddybjörn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska att bära denna skolväska i nylon med teddybjörn till skolan. Den är så söt och originell. Det är den perfekta ryggsäcken för små barn. Förutom sin charm är denna skolväska också uppskattad för sin lätthet och praktiska funktion. Den är lätt och rolig att bära.

Denna skolväska i nylon är perfekt för små skolbarn! Den är lätt och smidig att bära, med en justerbar rem som passar barnets storlek. Den söta designen med en teddybjörn på framsidan kommer garanterat att få ditt barn att le varje morgon!

En skolväska för barn med stor kapacitet

I den här skolväskan med teddybjörn kan ditt barn förvara alla sina viktigaste saker för dagen. Förutom att den är bedårande har den också ett rymligt fack för böcker, skrivhäften och andra skolmaterial. Den har också två små sidofickor, perfekta för en vattenflaska eller något annat litet. Den här skolväskan i nylon är perfekt för små skolbarn. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för långa skoldagar.
13156-1f266e.jpeg
13156-cfa5d0.jpeg

En tuff och söt accessoar

Denna skolväska är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla vardagens påfrestningar. Nylonet som används är slitstarkt och vattenavvisande, vilket gör den perfekt för användning i alla väder. Nallebjörnen som sitter på framsidan av skolväskan ger väskan en touch av mjukhet och ömhet. Barnen kommer att älska att leka med nallebjörnen under rasterna eller på väg hem från skolan.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.