Pennfodral med avdelare i vitt och rosa med enhörning
Pennfodral med enhörning
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennfodral med enhörning

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Överraska din dotter med detta magnifika enhörningsfodral som hon kommer att älska! Ett fodral med massor av förvaringsutrymme och ett magnifikt enhörningsmotiv! Det är pennfodralet hon behöver. Missa inte detta unika tillfälle och gör henne glad med detta kit!

Enhörningens pennfodral är en underbar produkt som små flickor kommer att älska. Det är tillverkat av mjukt tyg och har en vacker enhörning i plysch. Pennskrinet är perfekt för förvaring av ditt barns pennor, pennor och kritor. Små flickor kommer att älska att bära med sig pennskrinet och leka med enhörningen i plysch.

En design som kommer att tilltala alla små flickor

Detta är ett mycket komplett barnkit med en design som kommer att tilltala alla små flickor. Stjärnorna och enhörningen gör pennskrinet unikt och perfekt för små flickor. Det här fina pennskrinet är perfekt för förvaring av dina smås pennor. Det är tillverkat av mjukt tyg med dragkedja och har en söt enhörning i plysch på framsidan. Barnen kommer att älska detta söta och praktiska pennskrin! Pennfodralet med enhörning är perfekt för små skolbarn! Det är tillverkat av tjockt, slitstarkt tyg med en högkvalitativ dragkedja. Den söta, färgglada designen kommer garanterat att falla de små i smaken! Pennskrinet är rymligt och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan.
Pennfodral med avdelare i vitt och rosa med enhörning

Ett oumbärligt tillbehör för barn

Enhörningens pennfodral är ett oumbärligt tillbehör för barn som älskar magi och fantasi. Pennskrinet är utformat för barn i alla åldrar och har den perfekta storleken för förvaring av skolmaterial som pennor, pennor, suddgummi, saxar, linjaler och mycket mer. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det slitstarkt och motståndskraftigt mot stötar och repor. Det är också mycket lätt att rengöra, så att barnen kan hålla det rent och hygieniskt under hela skolåret. Pennskrinet har en helt bedårande design med en färgglad och glad enhörning tryckt på framsidan.

Gör era pennor redo!

Barn kommer att älska vår samling av kit, det ena mer otroligt än det andra. De kommer stolt att kunna visa upp färgerna på sina favorithjältar i skolan. Se upp, de kommer att avundas av många!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.