Motocrosshandskar för barn i rött med svart och vitt skydd
Motocrosshandskar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Motocrosshandskar för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn älskar utomhusaktiviteter, oavsett om det är motorcykelcross eller cykelcross, men deras säkerhet är av största vikt. Därför har vi utformat dessa motocrosshandskar för barn så att de ger ett säkert grepp om styret. Med kardborreknäppning och justering på handleden.

Motocrosshandskar för barn är oumbärliga vid motocrossåkning. De skyddar händerna mot stötar och skav och ger ett utmärkt grepp om motorcykelns handtag. Motocrosshandskar för barn är tillverkade av högkvalitativa material som gör dem slitstarka och långlivade. De har även silikonförstärkningar på fingrarna för ett bättre grepp.

Skyddshandskar för cyklar och motorcyklar

Dessa motocrosshandskar för barn är lika mjuka som de är bekväma och skyddande. Deras design, med förstärkta delar på ovansidan, är utformad med barn och sport i åtanke. Motocrosshandskarna för barn är utformade för att ge optimalt skydd för unga förares händer och handleder när de är i aktion. De är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera lång livslängd och utmärkt slagtålighet. Handskarna har läderförstärkningar på handflator och fingrar för bättre grepp på styret, medan de elastiska muddarna håller handskarna ordentligt på plats. Motocrosshandskar för barn finns i ett brett utbud av storlekar och färger för att passa alla kroppsformer.

En unik design!

Motocrosshandskar för barn är oumbärlig utrustning för alla unga motocrossförare. Handskarna är utformade för att ge optimalt handskydd och tillverkade av högkvalitativa material för extra hållbarhet och styrka. Deras ergonomiska design ger en perfekt och bekväm passform, medan deras lätta konstruktion ger total rörelsefrihet. Oavsett om ditt barn är nybörjare eller erfaren förare ger motocrosshandskarna för barn överlägset skydd och optimal komfort för en oförglömlig körupplevelse.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.