Midjeväska med rådjursmotiv i rosa och vitt på en vit jacka med en bok
Midjeväska med rådjursmotiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Midjeväska med rådjursmotiv för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För tjejer som behöver en praktisk liten väska för att ta med sig saker till skolan eller på en helg ute med vännerna. Vi har den här midjeväskan som du kan ha runt midjan. Den är tillräckligt stor för att rymma din telefon, pengar, smink osv. Väskan är perfekt för ditt barn eftersom den är vackert dekorerad med dovögon och horn.

Denna midjeväska med rådjursmotiv är perfekt för barn. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg, vilket gör den extremt hållbar. Den justerbara remmen gör att du kan anpassa den till ditt barns storlek. Hjortmotivet är mycket sött och kommer att ge ditt barns liv en touch av förtrollning.

Dekorerad väska

Den här glänsande väskan är både originell och praktisk. Väskan kan justeras runt midjan eller hängas över axeln för variation. Det är en fantastisk modeaccessoar. Allt du behöver göra är att välja din dotters favoritfärg. Den här väskan är perfekt för korta resor eller utflykter på stan. Den kan bäras på axeln eller i bältet och stängs med en dragkedja. Hjortmotivet är mycket sött och kommer att glädja små flickor. Väskan är tillverkad av polyester, vilket gör den extremt slitstark.

En praktisk och modern accessoar

Midjeväskan med rådjursmotiv för barn är en praktisk och trendig accessoar som kommer att tilltala alla små äventyrare. Väskan är utformad för att bäras runt midjan, vilket ger stor rörelsefrihet samtidigt som händerna är fria. Väskans design är helt bedårande, med ett rådjursmotiv tryckt på framsidan. Rådjuret avbildas i en graciös pose, med sina majestätiska horn som stolt sträcker sig mot himlen. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar. Den har en robust dragkedja för att säkra ditt barns tillhörigheter inuti. Med sin charmiga design och praktiska funktionalitet är denna väska ett måste för alla små barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.