-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Motorcykelhjälm med bilar för barn

852,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en motorcykelhjälm som är både cool och säker? Då behöver du inte leta längre än till vår barnhjälm med Cars-tema! Denna hjälm är utformad för att ge ditt barn bästa möjliga skydd när det är ute på vägarna. Dessutom kommer den coola tecknade Cars-designen säkert att tilltala alla små racingfans. Så vänta inte längre, beställ ditt barns nya motorcykelhjälm idag!

Barn älskar bilar! Deras passion för snabba, färgglada fordon är universell. Små pojkar och flickor drömmer om att köra sin egen bil en dag. De gillar att leka med leksaker i form av bilar, titta på filmer och tecknade serier om bilar och till och med klä ut sig till sina favorithjältar…

Motorcykelhjälmen med bilmotiv för barn är den perfekta presenten till alla små bilfantaster! Denna motorcykelhjälm har en detaljerad design med realistiska detaljer.

En hjälm för multisport

Den här roliga hjälmen har en mycket tjock ABS-ram för extra skydd, och innerfodret är tillverkat av mjukt, bekvämt tyg. Hjälmen är också slitstark, vilket gör den perfekt för barn som alltid är i rörelse. Oavsett om de cyklar eller kör motorcykel kommer den här hjälmen att hålla dem säkra och stilfulla.
Barn älskar bilar! Därför är denna motorcykelhjälm med bilmotiv den perfekta presenten till alla små racingfans.
Hjälmens snygga, färgglada design kommer garanterat att fånga barnens uppmärksamhet, medan den omslutande inredningen ger optimal komfort och skydd. Föräldrar kan också vara lugna i vetskapen om att hjälmen uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

41225-63e61a.jpeg

Viktig skyddsutrustning

Cars motorcykelhjälm för barn är en viktig del av skyddsutrustningen för unga motorcykel- och bilentusiaster.
Hjälmen är speciellt utformad för att ge optimal säkerhet för ditt barn när han eller hon kör sin motorcykel eller cykel. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material som polykarbonat, vilket ger maximal motståndskraft mot stötar och slag.
Den har också ett innerfoder av EPS-skum som absorberar stötar och skyddar ditt barns huvud vid ett eventuellt fall. Hjälmens design är inspirerad av den berömda animerade filmen Bilar, med färgglada motiv som representerar huvudpersonerna i berättelsen.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.