Blå vattenflaska för barn med dinosauriemotiv och väska
Vacker vattenflaska för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vacker vattenflaska för barn

238,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den är vacker och färgglad och har en praktisk pip som gör det enkelt för små barn att dricka. Flaskan är tillverkad av slitstark plast och har en klämma för enkel fastsättning i väskan eller barnvagnen. Den här vattenflaskan är perfekt för barn! Den roliga designen kommer garanterat att falla dem i smaken. Den är tillverkad av slitstark plast, så den är lätt och enkel att bära. Den har också en praktisk pip så att barnen kan dricka enkelt och utan att kladda. Barnen kommer att älska att ta den med sig vart de än går! Så vänta inte längre med att beställa denna fantastiska vattenflaska! Ditt barn kommer att älska den, och dina vänner och din familj kommer att avundas den!

Vackert och färgglatt

Den här vattenflaskan är perfekt för barn! Den är vacker och färgglad och har en praktisk pip så att små barn enkelt kan dricka. Flaskan är tillverkad av slitstark plast, vilket gör den tålig mot stötar och repor. Den levereras med ett hölster så att du kan fästa den i en väska eller barnvagn. Den är helt diskmaskinssäker. Den unika designen gör den lätt att bära och håller dryckerna svala i timmar. Ditt barn kommer att älska att ha den med sig på alla aktiviteter! Så vänta inte längre utan köp denna fina vattenflaska för barn nu! Du kommer inte att kunna klara dig utan den!
Blå vattenflaska för barn med dinosauriemotiv och väska

Konstruerad för enkel transport

Den vackra vattenflaskan för barn är ett viktigt tillbehör för små äventyrare. Vattenflaskan är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara slitstark utan även miljövänlig. Den är utformad för att vara lätt att bära, så att barnen kan dricka sin favoritdryck var som helst, när som helst. Vattenflaskan har en rolig, färgglad design som tilltalar barn i alla åldrar. Den finns i en mängd ljusa, roliga färger som gör den lätt att känna igen bland andra flaskor. Flaskans ergonomiska form gör den lätt och bekväm att hålla i, även för de minsta händerna. Med denna söta vattenflaska för barn kommer dina små äventyrare att vara redo för äventyr samtidigt som de håller sig friska och får i sig mycket vätska.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.