Individuellt armband med namn i rostfritt stål och silverplätering på handleden på en kvinna i jumper
Personligt armband med namn i rostfritt stål
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Personligt armband med namn i rostfritt stål

284,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en unik och speciell gåva till ett barn i ditt liv? Då är detta personliga namnarmband i rostfritt stål helt rätt! Armbandet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och har en justerbar kedja. Kedjan med kubanska länkar är elegant och klassisk, medan namnberlocken ger armbandet en personlig och speciell touch.
Kontakta oss på kontakt@barn-world.se för att meddela oss vilket namn du vill personifiera

Ett utmärkt val

Vi presenterar vårt personliga armband med namn i rostfritt stål! Armbandet är den perfekta presenten till ett barn, med sin justerbara berlock och kubanska kedja. Det är snyggt, sött och fint och kommer garanterat att få alla barn att le.

Ett elegant och tidlöst smycke

Det personliga namnarmbandet i rostfritt stål är ett elegant och tidlöst smycke som kan bäras varje dag eller vid speciella tillfällen. Armbandet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och är korrosionsbeständigt, hållbart och lätt att sköta. Armbandet är helt anpassningsbart med det namn du önskar ingraverat på den rostfria stålplattan. Du kan välja att få ditt eget namn ingraverat, namnet på en älskad person, ett viktigt datum eller något annat ord eller en fras som ligger dig varmt om hjärtat. Graveringen görs med stor precision för ett rent och tydligt resultat.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.