Barnväckarklocka i form av en röd och turkos plastrobot
Väckarklocka för barn i form av en robot i plast
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Väckarklocka för barn i form av en robot i plast

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna på morgonen? För att hjälpa dem att komma upp i tid, ge dem denna söta robotväckarklocka i present. De kommer att älska dess originella, kreativa design. Ditt barn kommer att se den som en leksak och en dekoration för sitt sovrum. Men framför allt kommer denna väckarklocka för barn med kvartsur att hjälpa dem att ta för vana att vakna i tid.

Robotväckarklockan i plast är en söt och rolig väckarklocka som barn kommer att älska. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och är helt säker för barn. Robotväckarklockan i plast är mycket enkel att använda och har en mängd roliga funktioner. Barn kommer att älska att lära sig använda plastrobotväckarklockan och kommer att bli glada över att kunna använda den varje dag.

En lätt, bärbar väckarklocka

Denna väckarklocka i plast är en fin present till ditt barn. Med en vikt på bara 245 gram är den lätt och portabel. Väckarklockan är tillverkad av slitstark plast och är enkel att hantera och använda. Ditt barn kan ta med den på semestern om det vill. Denna robotformade väckarklocka finns i två olika färger. Den eleganta, färgglada designen på robotväckarklockan i plast passar perfekt in i ditt barns sovrum och ger det en modern, trendig look.
13515-bab7b5.jpeg
13515-8ce178.jpeg

En tydlig display

Denna färgglada lilla robot är utformad för att tilltala barn med sin roliga, originella design som för tankarna till en värld av robotar och futuristiska maskiner. Den har en tydlig, ljus digital display som gör det enkelt att läsa av tiden även i mörker. Siffrorna är stora och tydliga, vilket gör det enkelt för barn att lära sig klockan. Robotväckarklockan i plast har också ett hörbart alarm som kan ställas in för att passa individuella behov. Denna funktion gör det möjligt för barn att vakna försiktigt och börja dagen på rätt sätt, utan stress eller brådska.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.