Rosa kattformad digital väckarklocka
Digital LED-väckarklocka med musik för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Digital LED-väckarklocka med musik för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den digitala LED-väckarklockan med musik för barn är ett roligt sätt att lära sig klockan, lämplig för barn mellan 3 och 7 år.

Den har ett färgglatt grafiskt gränssnitt med knappar som är lätta att använda för små händer. Med enheten kan du ställa in tiden, välja musik från listan och programmera olika ljudlarm. Yngre barn kan lära sig att läsa av tiden tack vare den stora tidsdisplayen. Den digitala LED-väckarklockan med musik för barn är ett perfekt verktyg för att hjälpa barn att hantera sin tid och utveckla sin känsla för organisation.

Den digitala LED-väckarklockan med musik för barn är en rolig och pedagogisk väckarklocka som låter barnen upptäcka siffror och färger samtidigt som de har roligt. Du kan också ge bort denna lilla väckarklocka som present. Vänta inte längre utan beställ denna fantastiska väckarklocka nu, ditt barn kommer att älska den!

En rolig och pedagogisk väckarklocka

LED digital väckarklocka med musik för barn är en rolig och pedagogisk väckarklocka som lär barn hur man läser av tiden. Den har en stor digital LED-klocka som visar tiden med tydliga, lättlästa siffror. Den digitala klockan är omgiven av en färgad kant för att markera tiden. Den digitala väckarklockan har också en musikfunktion som spelar en mjuk melodi för att väcka barn försiktigt. Så vänta inte längre utan gör din beställning nu för att få den snabbt!

En praktisk och rolig produkt

Vår digitala LED-väckarklocka med musik för barn är en praktisk och rolig produkt som hjälper ditt barn att vakna mjukt varje morgon. Väckarklockan har en stor LED-display som visar tiden med ljusröda siffror, som är lätta att läsa även i mörker. Väckarklockan har också en alarmfunktion med en mjuk och behaglig melodi som väcker ditt barn försiktigt. Du kan välja mellan flera förinspelade melodier eller använda FM-radiofunktionen för att spela ditt barns favoritradiostation. Kort sagt, LED digital väckarklocka med musik för barn är en praktisk, rolig och lättanvänd produkt som hjälper ditt barn att vakna mjukt varje morgon.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.