Rosa patrullrund golvmatta
Rund rosa Patrol halkfri golvmatta i flanell
397,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rund rosa Patrol halkfri golvmatta i flanell

397,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett säkert, roligt och snyggt sätt att skydda dina golv? Då är Pat’Patrol Round rosa halkfri golvmatta i flanell helt rätt val! Denna matta är perfekt för alla rum i ditt hem, och kommer säkert att sätta ett leende på ditt ansikte varje gång du ser den. Mattan är tillverkad av slitstark flanell och är byggd för att hålla länge. Den har också en halkfri baksida som hjälper den att hålla sig på plats, även på hala ytor. Det bästa av allt är att den pryds av en av de söta figurerna från den populära tecknade serien Patrullen

För små Patrol-fans!

Denna runda rosa Pat’Patrol golvmatta i halkfri flanell är det perfekta sättet att hålla ditt barn säkert när det leker. Mattan är tillverkad av slitstark flanell och har en halkfri baksida som hjälper henne att stå stadigt på fötterna. Den ljusrosa färgen kommer säkert att tilltala din lilla flicka, och den söta karaktärsdesignen får henne att känna sig som en del av laget. Oavsett om hon leker inomhus eller utomhus ger den här mattan henne det grepp hon behöver för att vara säker.
Rosa patrullrund golvmatta

Tillverkad av mjuk och skön flanell!

Patpatrouille rosa rund golvmatta är ett perfekt dekorativt tillbehör för ett barns sovrum eller lekrum. Den är tillverkad av mjuk, skön flanell och ger en mjuk och behaglig yta under fötterna. Den runda formen ger en lekfull och originell touch till alla rum. Mattans design är inspirerad av den berömda tecknade serien Patrol, med motiv som föreställer huvudpersonerna i serien. De ljusa, glada färgerna ger rummet en glad, barnslig atmosfär. Golvmattan har också en halkskyddande funktion tack vare sin naturliga latexbas. Denna funktion garanterar optimal säkerhet för barn som leker på mattan och undviker all risk för att halka eller falla.

Patrullmattor för alla små fans av serien

Dessa mattor är tillverkade av högkvalitativa material och kommer garanterat att göra ett bestående intryck i alla hem eller kontor. Pat-patrouille-mattkollektionen har ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta den perfekta matchningen för din inredning. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil finns det en paw-patrol-matta som passar din smak. Och med ett urval av ljusa och djärva färger tillgängliga kan du skapa den look du vill ha. Om du letar efter en matta som kommer att klara tidens tand är paw-patrol mattkollektionen det perfekta valet.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.