Röd patrullrund golvmatta
Pat’s Patrol röd rund halkfri golvmatta i flanell
397,0 kr738,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pat’s Patrol röd rund halkfri golvmatta i flanell

397,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Mattan är tillverkad av slitstarkt flanellmaterial och är halkfri för att förhindra fallolyckor. Den färgglada designen lyser upp vilket rum som helst och mattan kan tvättas i maskin för enkel skötsel. Viktigast av allt är att Patrol-mattan ger en mjuk, dämpad yta för dina små barn att leka på. Ge dina barn en säker plats att leka på med Pat’patrouille runda halkfria golvmatta i flanell.

Pat’patrouille röd rund halkfri golvmatta är tillverkad av flanell. Den är lätt att rengöra och underhålla. Den är idealisk för barnrum och barnkammare.

För små Patrol-fans!

Denna matta är perfekt att placera i högtrafikerade områden i hemmet för att förhindra halka och fall. Den vackra röda färgen ger varje utrymme en touch av stil, medan flanelltyget håller dina fötter varma. Och det bästa av allt? Mattan kan maskintvättas för enkel skötsel. Missa inte denna oumbärliga golvmatta – beställ redan idag! Denna vackra Patrol red round golvmatta är tillverkad av 100 % polyesterflanell. Den är mjuk att ta på och mycket absorberande. Golvmattan är certifierad i enlighet med standarder. Golvmattan är lätt att rengöra med en fuktig trasa.
Röd patrullrund golvmatta
Röd patrullrund golvmatta

Mjuk och bekväm!

Den runda golvmattan Patrol red är ett viktigt tillbehör för alla fans av den berömda animerade serien. Den är tillverkad av mjuk, skön flanell och ger en behaglig yta att röra vid och skapar en varm atmosfär i alla rum i hemmet. Med sin originella design med de ikoniska Patrol-figurerna ger denna golvmatta en touch av skoj och gott humör till ditt hem. Med sina klara färger och runda form drar den omedelbart till sig uppmärksamhet och får dig att vilja sätta dig ner för att leka eller koppla av.

Patrullmattor för alla små fans av serien

Dessa mattor är tillverkade av högkvalitativa material och kommer garanterat att göra ett bestående intryck i alla hem eller kontor. Pat-patrouille-mattkollektionen har ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta den perfekta matchningen för din inredning. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil finns det en paw-patrol-matta som passar din smak. Och med ett urval av ljusa och djärva färger tillgängliga kan du skapa den look du vill ha. Om du letar efter en matta som kommer att klara tidens tand är paw-patrol mattkollektionen det perfekta valet.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.