Gul patrullrund golvmatta
Pat’s Patrol rund gul halkfri golvmatta i flanell
397,0 kr738,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pat’s Patrol rund gul halkfri golvmatta i flanell

397,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna matta är perfekt för hemmet eller kontoret och håller dina golv rena och säkra. Pat’Patrol Yellow Non-Slip Floor Mat är tillverkad av slitstarkt flanellmaterial och har en halkfri baksida för att hålla golven rena och säkra. Den livfulla gula färgen ger stil åt alla utrymmen, och den runda formen är perfekt att placera under ett skrivbord eller en stol. Låt inte hala golv förstöra din dag – beställ Pat’Patrols halkfria golvmatta idag!

För små Patrol-fans!

En golvmatta som är både rolig och funktionell? Pat’Patrouille har en rund halkfri golvmatta i gul flanell. Denna matta är perfekt för alla rum i ditt hem tack vare sin gula färg och runda form. Dessutom är flanelltyget mjukt att ta på, vilket gör det till ett nöje att lägga sig på det. Men det som verkligen utmärker denna matta är dess halkfria design. Botten är täckt med ett speciellt material som förhindrar att den glider, även på hårda golv. Så du kan vara säker på att din matta stannar på plats, oavsett hur mycket den används.
Gul patrullrund golvmatta
Gul patrullrund golvmatta

Mjuk och tålig

Den runda gula golvmattan Patrol är ett viktigt tillbehör för fans av den berömda animerade serien. Den är tillverkad av mjuk, slitstark flanell och ger en bekväm och behaglig yta under fötterna. Den ljusa, glada färgen ger en touch av skoj i alla rum. Mattan har också en halkskyddande funktion, vilket gör den helt säker för barn att leka eller springa på. Den ligger säkert på plats på alla typer av golv, oavsett om det är klinker, parkett eller matta.

Patrullmattor för alla små fans av serien

Dessa mattor är tillverkade av högkvalitativa material och kommer garanterat att göra ett bestående intryck i alla hem eller kontor. Pat-patrouille-mattkollektionen har ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta den perfekta matchningen för din inredning. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil finns det en paw-patrol-matta som passar din smak. Och med ett urval av ljusa och djärva färger tillgängliga kan du skapa den look du vill ha. Om du letar efter en matta som kommer att klara tidens tand är paw-patrol mattkollektionen det perfekta valet.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.