Orange patrullrund golvmatta
Rund orange Pat’Patrol halkfri golvmatta i flanell
397,0 kr738,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Rund orange Pat’Patrol halkfri golvmatta i flanell

397,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna runda orange Pat’Patrol-matta är tillverkad av högkvalitativt flanelltyg och har en halkfri baksida, vilket gör den perfekt för användning i hemmet eller till och med i kommersiella miljöer. Den ljusorange färgen och motivet med filmkaraktärer gör den till en hit bland barn i alla åldrar, medan den lättrengjorda designen gör att du bara kan slänga in den i tvättmaskinen när den behöver fräschas upp. Oavsett om du letar efter en matta att använda i lekrummet, vardagsrummet eller badrummet är Pat’Patrol Flannel halkfri golvmatta ett utmärkt val. Beställ din idag!

För små Patrol-fans!

Denna Pat’Patrol golvmatta i flanell är perfekt att placera i ditt barns sovrum eller lekplats. Mattan är tillverkad av slitstark flanell med en tecknad karaktärsdesign. Mattan är orangefärgad för att ge alla rum en rolig touch. Paw Patrol-golvmattan är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.
Orange patrullrund golvmatta
Orange patrullrund golvmatta

Kul och lekfullt!

Pat’Patrouille rund orange golvmatta är ett viktigt tillbehör till ditt barns sovrum. Den är tillverkad av mjuk, slitstark flanell och ger en bekväm och behaglig yta att leka på eller vila på. Den runda formen och ljusa färgen ger en rolig och lekfull touch till alla rum. Mattan har en halkfri bas för optimal stabilitet på alla typer av golv. Så att ditt barn kan leka tryggt utan risk för att halka eller ramla. Mattans mjuka struktur absorberar även stötar och skyddar knän och armbågar på små äventyrare. Pat’Patrol-motivet, med sina söta, färgglada figurer, är perfekt för att stimulera fantasin och uppmuntra till kreativ lek.

Patrullmattor för alla små fans av serien

Dessa mattor är tillverkade av högkvalitativa material och kommer garanterat att göra ett bestående intryck i alla hem eller kontor. Pat-patrouille-mattkollektionen har ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta den perfekta matchningen för din inredning. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil finns det en paw-patrol-matta som passar din smak. Och med ett urval av ljusa och djärva färger tillgängliga kan du skapa den look du vill ha. Om du letar efter en matta som kommer att klara tidens tand är paw-patrol mattkollektionen det perfekta valet.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.