Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn i svart och gult på en beige soffa
Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn
340,0 kr909,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn

340,0 kr909,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår originella och mysiga Pokémon Pichu- och Pikachu-filt för barn, mycket praktisk för den här vintern.

Denna Pokémonfilt är perfekt för barn som älskar Pikachu och Pichu! Den är mjuk och mysig och barnen kommer att älska att svepa in sig i den för att titta på TV eller ta en tupplur.

De klara färgerna och de roliga Pikachu- och Pichu-mönstren kommer att göra filten ännu mer populär bland barnen.

Den här filten är perfekt för barn som älskar Pokémon! Den är mjuk och mysig och har de leende ansiktena på Pichu och Pikachu. Barnen kommer att älska att mysa under filten medan de tittar på sina favoritprogram eller leker med sina leksaker. Den här filten kommer garanterat att bli en favorit i barnens sovrum!

Barn kommer att älska att mysa under denna söta, färgglada filt!

Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn är en mjuk och bekväm filt som är perfekt för små Pokémon-fans! Filten finns i flera olika storlekar och är tillverkad av ull, vilket gör den lätt att ta hand om. Den har den berömda Pokémon-duon Pichu och Pikachu på framsidan, så barnen kommer att älska att mysa under denna söta och färgglada filt! Filten Pokémon Pichu och Pikachu är perfekt för barn som älskar Pokémon! Den här plyschfilten är supermjuk och mysig, perfekt att mysa under. De två figurerna är bedårande och kommer att glädja små fans.
Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn i svart och gult på en beige soffa
Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn i svart och gult på en beige soffa

ett oumbärligt tillbehör

Pokémon Pichu och Pikachu-filt för barn är ett måste för alla fans av de berömda japanska videospel- och animationsserierna. Filten är utformad för att ge barnen komfort och värme när de kopplar av hemma eller tittar på sitt favoritprogram på TV. Filtens design är inspirerad av de två ikoniska figurerna från serien, Pichu och Pikachu. De klara, livfulla färgerna på filten drar genast till sig barnens uppmärksamhet och får dem att vilja mysa. Med sin färgglada design och mjuka, bekväma material är den perfekt för avkoppling hemma eller för övernattningar med vänner.

Pokémon Kasta

Ge dig ut på ett nytt äventyr med Sacha i Pokémons fantastiska värld och ta dig an utmaningarna med dina favorit-Pokémon! Med alla Pokémon som finns, som Pikachu, Salamèche och Carapuce, kommer du säkert att besegra alla och särskilt kylan i vinter med vår Pokémon-rutiga kollektion för barn och föräldrar förstås!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.