Färgglad Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn på en soffa med böcker
Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn
340,0 kr681,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn

340,0 kr681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn är perfekt för alla som älskar Pokémon! Den är mjuk och skön, och Mew VMAX-kortet på framsidan är en riktig bonus för fansen!

Det är en mjuk och bekväm filt, perfekt för små fans! Designen är inspirerad av Pokémon Mew och har originaldetaljer för en rolig och interaktiv touch.

Barnen kommer att älska att krypa upp under den här mjuka filten på filmkvällar eller bara för att koppla av.

Mew VMAX är en plyschfilt som är officiellt licensierad av Pokémon. Denna filt är officiellt licensierad av Pokémon och är tillverkad av mjukt och fluffigt 100% polyestertyg. Den är perfekt för barn och Pokémon-fans och kan tvättas i maskin.

En rolig och attraktiv pläd!

Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn är en mjuk och bekväm filt, perfekt för små Pokémon-fans! Designen är inspirerad av Mews VMAX-kort och har originella detaljer som gör filten ännu roligare och mer tilltalande. Barnen kommer att älska att krypa upp under denna mysiga filt på filmkvällar eller bara för att koppla av. Den här filten är perfekt för Pokémon-fans! Den är tillverkad av mjuk, fluffig fleece och har en bild av Mew VMAX tryckt på framsidan. Filten är lätt att bära med sig tack vare den inbyggda blixtlåsfickan, och den kan tvättas i maskin för långvarig användning. Barnen kommer att älska att krypa upp under denna mysiga filt på filmkvällarna eller bara för att koppla av.
Färgglad Pokémon Mew VMAX-kortfilt för barn på en soffa med böcker

En unik och söt design!

Pokémon Mew VMAX-kortfilten för barn är en exceptionell produkt som kommer att glädja alla fans av det berömda videospel- och tecknade serien. Denna filt är utformad för att ge optimal komfort för ditt barn när de vilar eller tittar på TV. Den är också perfekt för att hålla dem varma under kyliga vinternätter. Filten är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Den är mjuk och fluffig vid beröring och ger omedelbar komfort och värme. Med sin design inspirerad av det berömda videospel- och tecknade serien kommer den säkert att bli ett uppskattat samlarobjekt för alla Pokémon-fans. Beställ denna exceptionella filt nu för att ge ditt barn en gåva som de kommer att uppskatta i många år framöver.

Kasta Pokémon-kort

Var du ett proffs på att samla dina vänners Pokémon-kort? Idag bjuder vi in dig att återuppleva dessa oförglömliga ögonblick från din ungdom med ditt barn vid din sida, för han är också ett stort Pokémon-fan! Pikachu, Bulbizarre eller Carapuce... De är alla här för ett nytt äventyr! Upptäck vår Pokémon-kortkollektion nu! Slösa inte bort din tid, fånga dem alla med ditt lilla glädjepaket! Våra filtar tillverkas på beställning, så räkna med 3 till 5 dagars produktions- och leveranstid.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.