Barnklocka i plast med en söt haj, glasskiva i mitten, färgade visare inuti och tryck på hajens tänder.
Barnklocka i form av en söt haj
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnklocka i form av en söt haj

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den här barnklockan är perfekt för små äventyrare! Den är designad i form av en söt haj för att ge dem en rolig och cool look. Klockan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar och stöttålig.

En exceptionell hajklocka!

Denna barnklocka i form av en söt haj är perfekt för små äventyrare. Den är tillverkad i ett tåligt och slitstarkt material som klarar alla barnaktiviteter. Urtavlan är omgiven av ett vackert hajmotiv, med leende ögon och vita tänder. De klara, roliga färgerna gör den här klockan mycket tilltalande för barn.

Otroligt för ditt barn!

En söt och fantastisk hajformad barnklocka till ditt barn! Armbandet är lätt att justera för att passa alla handleder. Klockans boett är lätt och kan bäras bekvämt hela dagen. Klockan är också slitstark, vilket innebär att barnen kan fortsätta utforska utan att oroa sig för sin klocka. Med sin unika och söta design är den här klockan den perfekta presenten till alla små äventyrare.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.